\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.2/5
na podstawie 67 opinii gości

Brama Hostel

ul. Floriańska 55, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 7 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 67 recenzji(e)
Aneta (Mielec)
2013-06-15
Ocena:  
Jezeli chodzi o obsluge czy sniadanie to OK , ale zgadzam sie z niektorymi ze ciszy i spokoju na tej ulicy nie ma , obok klub wiec mozna sobie wyobrazic nocne odglosy i glosna muzyke z tego wzgledu nie polecam. Co moge powiedziec o pokoju to bez rewelacji , lazienka - NIE POLECAM , uwazam ze nastepnym razem poszukam cos lepszego. Najlepsze w tym pobycie bylo tylko snaidanie - bez zarzutu :)))
Monika (Warszawa)
2013-05-16
Ocena:  
Hostel znajduje się w starej kamienicy, co siłą rzeczy rzutuje na standard usługi. Innymi słowy wysoka ocena uwzględnia trudności związane z uwarunkowaniami architektonicznymi. Oferta śniadaniowa - bardzo dobra. Obsługa - profesjonalna.
Dorota (Łódź)
2013-01-01
Ocena:  
Miejsce-super.Obsługa- super.Czysto,schludnie i niedrogo. Polecam i na pewno wrócę.
Dorota (podkarpacie)
2012-12-10
Ocena:  
Nie polecam do spania w godzinach ciszy nocnej - ponieważ odgłosy klubu nocnego nie dają zmrużyć oka.
Ola (NS)
2012-11-26
Ocena:  
Lokalizacja bardzo fajna, dla lubiących "nocne życie", natomiast nie polecam ceniącym ciszę. Ul. Floriańska nie zasypia ;-) Obsługa miła i przyjazna. Śniadanie - ok, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. W pokojach bez szału, ale skoro przyjeżdża się zwiedzać Kraków a nie siedzieć w pokoju to wystarczy. W tej cenie, w centrum Krakowa - OK :-)
Wojtek (Bolesławiec)
2012-11-21
Ocena:  
Lokalizacja - super , obsługa - super , śniadanie - super. Polecam ale cudów proszę się nie spodziewać po pokojach. Za taka cenę w centrum Krakowa to uczciwa oferta. Z pewnością powrócę do tego hostelu.
Adams (Legnica)
2012-11-19
Ocena:  
Jeśli jest miło i przyjemnie..... to czego chcieć więcej :-) czyściutko, cieplutko, miła obsługa i Kraków jest coraz ładniejszy POLECAM
Anna (Wrocław)
2012-07-26
Ocena:  
Dobre usytuowanie Hostelu (blisko do PKP, rynku głównego, sklep spożywczy pod nosem), przyjazna, pomocna obsługa, wyśmienite śniadanie. Wadę stanowi hałas na ul. Floriańskiej do późnych godzin oraz brak windy. Mimo to, polecam!
Danuta (Olsztyn)
2012-06-28
Ocena:  
Świetnie usytuowany,wiąże się to jednak z dużym do póznych godz.nocnych hałasem.Przemiła obsługa,zawsze chętna do pomocy.Bardzo dobre śniadania,szwedzkie.Czysto,chociaż pokoje "inernackie".I najważniejsze,bardzo przystępna cena.
Anna (Kalisz)
2012-02-21
Ocena:  
pobyt w hostelu Brama bardzo udany! Lokalizacja, obsługa, czystość i sniadanko rewelacja!!Bardzo polecam!:)
Anna (Wołomin)
2012-01-24
Ocena:  
Hostel cudowny, przestronny, czysty, obsługa super, śniadania smaczne i świeże. Jedyne co mi przeszkadzało, to brak windy, ale to do przeżycia :)
Iwona Onyszko (Malin)
2012-01-19
Ocena:  
Szału nie ma ale hałasu tez nie, czysto ale skromnie, obsługa miła.
Magda (Warszawa)
2011-09-20
Ocena:  
Hostel położony w dobrym miejscu, pokój dość czysty, łazienka również, surowe wnętrze. Śniadania dobrze zorganizowane, bogaty bufet. Sklep spożywczy blisko. Wadą jest głośna ulica Floriańska do późnych godzin nocnych, a nawet rannych.
Ewa (Olsztyn)
2011-09-20
Ocena:  
Lokalizacja rewelacyjna, śniadanka bez zarzutu, wygląd i wyposażenie pokoju przy dosyć wysokiej cenie mogłoby być lepsze (zbyt mocno kojarzy się z pokojem w akademiku). Należałoby egzekwować cieszę nocną od przebywających, bo niektórzy chcą odpocząć po całodziennym zwiedzaniu...
jagoda (Poznań)
2011-09-05
Ocena:  
SUPER!!!! WSZYSTKO SUPER!!!! Lokalizacja, wygoda, obsługa, śniadania..... Tak trzymać!!! Następnym razem też chciałabym mieszkać w BRAMIE ul. Floriańska 55. Dziękuję i pozdrawiam, Jagoda Strugarek
Monika (Bojnice, Slowacja)
2011-08-31
Ocena:  
This hostel was very wonderful, very comfortable, Krakow is a very nice historical city. Reservation process, room equipment, kind staff, everything was all right. We recommend to visit this place and enjoy Poland on and on!
Krystyna (Warszawa)
2011-08-16
Ocena:  
Miejsce godne polecenia. Miła obsługa hostelu. Bardzo dobra lokalizacja, blisko do dworca PKP ok. 5 min., Smaczne i świeże śniadania. Miejsce godne polecenia
Iwona (Zielona Góra)
2011-08-01
Ocena:  
Serdecznie polecam Bramę Hostel. Jest to świetnie położony hostel (tuż przy Bramie Floriańskiej).Do PKP zaledwie 5 minutek. Mimo tętniącego życiem Starego Miasta można tu odpocząć w przyjemnym i przestronnym pokoju. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma oraz zawsze uśmiechnięta. Śniadanka smaczne. Polecam!
Maria (-)
2011-07-26
Ocena:  
Pobyt w Krakowie bardzo udany Hostel Brama ok Duze wygodne pokoje Polecam
Anna (Jaslo)
2011-07-11
Ocena:  
Bardzo przyjemny hostel w rewelacyjnym miejscu. Pokój czysty, śniadanie świeże i pyszne, dużo rzeczy do wyboru. Jedyny minus jaki zauważyłam to dość brudna kratka od nawiewu w łazience.
Monika (Ostrawa)
2011-06-19
Ocena:  
Bardzo dobra lokalizacja i mimo tego, że pokój był od strony ulicy, hałas nam nie przeszkadzał. Obsługa bardzo miła. Na naszą prośbę, bez jakichkolwiek problemów, śniadanie zostało przygotowane wcześniej. Ogólnie oceniam pobyt tam na 5.
Anna (bydgoszcz)
2011-06-05
Ocena:  
dobra lokalizacja
Agnieszka (Topyła)
2011-05-30
Ocena:  
świetna lokalizacja, blisko centrum, blisko dworca, miła obsługa
Agata (Kolbuszowa)
2011-05-29
Ocena:  
Hostel wspaniale położony-właściwie trudno o lepszą lokalizację,tuż obok Bramy Floriańskiej!Czysto i schludnie,śniadania bardzo dobre.Jedyny minus to brak parkingu a zaparkowanie samochodu w pobliżu graniczy z cudem!Ale to chyba nie wina hostelu-taki po prostu jest Kraków!Hostel Brama pozostanie na zawsze naszym miłym wspomnieniem!
Grażyna (Warszawa)
2011-05-16
Ocena:  
Bardzo uprzejma obsługa, czysto i schludnie, bardzo dobra lokalizacja. Popracowałabym jedynie nad przepływem informacji między obsługą. Zdarzało się, że uzgadnialam coś z daną osobą mailowo i byłam pewna, że to już jest załatwione a poźniej okazało się , że kolejna osoba będąca na recepcji nic nie wie. Poza tym super. Pozdrawiam.
Anna (Gliwice)
2011-04-11
Ocena:  
Wyposażenie pokoju skromne, ale wystarczające. Ładna duża łazienka. Czystość bez zarzutu. Śniadania smaczne i urozmaicone. Bardzo dobra lokalizacja. Bardzo miła obsługa. Miejsce godne polecenia.
Gosia (Toruń)
2011-02-09
Ocena:  
Kategoria hotelu (hostel) była na bardzo zadowalającym poziomie. Zarówno pokoje jak i łazienka bardzo schludnie utrzymane, smaczne śniadanie i rewelacyjna lokalizacja (ścisłe centrum miasta, blisko całodobowego strzeżonego parkingu za rozsądną cenę) - WARTE POLECENIA
Asia (Poznań)
2010-09-05
Ocena:  
Super! Polecam i pozdrawiam obsługę:)
Monika (częstochowa)
2010-05-05
Ocena:  
Hostel spełnia podstawowe wymogi i oczekiwania. Nie jest to hotel luksusowy,ale bardzo przyzwoity hostel. Niczego tam nie brakowało, obsługa miła, cena przyzwoita.
Kamil (woj. Mazowieckie)
2010-04-27
Ocena:  
Obsługa - super. Standard pokoju - przeciętny, jakoś tak ponuro... Łazienka też niezbyt zachęcająca. Akurat ja miałem pokój z łazienką, także obce mi są wrażenia z posiadania wspólnej łazienki na kilka pokoi :) Sniadania - po prostu smaczne, bardzo dobra kawa i świetne pieczywo. Lokalizacja - trudno o lepszą jeżeli celem jest Stare Miasto. Ogólnie ocena 3/4 z wskazaniem wyżej. To jest hostel a nie hotel! Osoby o zbyt wygórowanych oczekiwaniach i przyzwyczajone do 3-4 gwiazdkowych hoteli mogą być zawiedzione. Uzsykanie faktury na przelew nie jest problemem, weźcie tylko dokumenty firmy. Ogólnie - mogę polecić każdemu dla którego miejsce do spania ma mniejsze znaczenie niż walory okolicy, a te są niezaprzeczalne :)
marek niec (uk)
2010-01-03
Ocena:  
Nie moge uwierzyc w te pozytywne opinie.... Ten hostel to koszmar! Nocowalem w tym hostelu i bylem bardzo zawiedziony, pokoje sa bardzo brudne , zakurzone , ponure , sprzet przestarzaly, lazienki takze niezbyt czyste, sniadanie nic specjalnego, bardzo przeszkadza halas z ulicy, ale nie ma sie co dziwic w koncu florianska to jedna z najbardziej zatloczonych ulic , jedyny plus to lokalizacja. Napewno nigdy juz sie tam nie zatrzymam....
Iza (Kamienna Góra)
2010-01-02
Ocena:  
Witam wlasnie wrocilam z Krakowa i nocowalam w tym Hostelu i mogę śmialo polecić go wszystkim, którzy się tam wybierają. :)Obsluga bardzo mila, pokoje czyste i śniadanka pyszne :) POlecma i pozdrawiam
Alicja (PL)
2009-10-30
Ocena:  
Jesteśmy zadowolone z noclegu w Hostelu Brama. Dobra lokalizacja, uprzejma obsługa, czysto, śniadanie wystarczające.Dużo podróżuję i mam porównanie bo nocuję w hotelach różnej kategorii. BRAMA wypada na plus.
Ryszard (Zabrze)
2009-08-18
Ocena:  
Obiekt spokojny,schludny,obsługa miła i kompetentna.Mankamentem jest wspólna łazienka i nieczynny bar w godzinach wieczornych.
MARTA (szczec in)
2009-08-11
Ocena:  
super warunki ,tylko w sobotę przeszkadzał hałas z ulicy
Kasia (ustka)
2009-04-06
Ocena:  
Świetny hostel. Czyste i komfortowe pokoje, czyste i duże łazienki. Śniadania przepyszne (a kawa rewelacyjna). Dostęp do internetu w pokoju jest zdecydowanym plusem. Bez problemu można przechować duży bagaż. Obsługa świetna! Pomocna i miła. Najlepszy krakowski hostel w jakim byłam ;) Polecam
Małgorzata (Bartoszyce)
2008-08-27
Ocena:  
Zdecydowanie na minus brak łazienki w pokoju.
Michał (Poznań)
2008-08-25
Ocena:  
Doskonała lokalizacja. Stąd wszędzie jest BLISKO !! Pyszne śniadanie, miła obsługa, przystępna cena, wygodne łóżko. Nic dodać, nic ująć. Polecam.
Jacek i Benia (Ostrów Wielkopolski)
2008-08-17
Ocena:  
Hostel zasługujący na gwiazdki. Kapitalna lokalizacja, pyszne śniadanka, przemiła obsługa, barek, czystość i spokój. Polecamy każdemu. W przyszłym roku też zawitamy już nie sami :) . Jeszcze raz dziekujemy.
Aga (Warszawa)
2008-08-15
Ocena:  
Bardzo mi się podobało! Wygodne materace i miłe pokoje. Śniadanko było pyszne:) Dostep do internetu, telewizora:) Pralka, żelazko, suszarka:) Wszystko czego potrzebowałam miły recepcjonista nam udostępniał:) I jeszcze duże szafki w przechowywani bagażu:) Nigdy inny tylko Brama:)!
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Brama Hostel
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Blue Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Blue Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Totu Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Totu Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 65 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Mama's Hostel Main Market Square Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Mama's Hostel Main Market Square

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę
  • Tramp Aparthostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Tramp Aparthostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: 50 PLN
  • Joker Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Joker

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Old Walls Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Old Walls Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 70 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Nathans Villa Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Nathans Villa Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 90 PLN za osobę w pokoju 2-os
  • Cracow Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Cracow Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę za nocleg
  • Ada Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Ada

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-os
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Brama Hostel in English